دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۶۶۵
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵
یک متخصص زنان درباره مراقبت بانوان باردار از خود در مقابل ویروس کرونا توضیحاتی داد.

به گزارش آوای خزر، نغمه منصوری متخصص زنان و زایمان درباره روش‌های مراقبتی برای مقابله با ویروس کرونا ویژه بانوان باردار گفت: بانوان باردار باید نظافت را مانند بقیه افراد یا بیشتر از آن‌ها رعایت کنند؛ چرا که سیستم ایمنی این افراد نسبت به مردمان عادی ضعیف‌تر است.

او افزود: بانوان باردار نباید دستان آلوده خود را به چشم، بینی و دهان بمالند و اگر احتمال می‌دهند میکروب به سطح پوست آن‌ها وارد شده است حتما با الکل ۷۰ درصد سطح آن ناحیه را تمیز کنند و طبق دستورالعمل وزارت خانه بهداشت مبران ویزیت خود را نزد پزشک مربوطه کم کرده و غیر حضوری پیگیر سلامت جسمانی خود و جنین باشند.

منصوری با اشاره به استفاده از ماسک و دستکش برای بانوان باردار اظهار کرد: مصرف ماسک و دستکش برای بانوان باردار اجباری نیست و نباید تصور کنیم افرادی که از آن استفاده می‌کنند ۱۰۰ درصد در مقابل ویروس کرونا ایمن هستند.

او تصریح کرد: مهم‌ترین اصل برای مقابله با ویروس کرونا رعایت بهداشت است که نباید دستان خود را به نقاط آلوده بزنیم و قبل از هر تماسی دستان خود را بشوییم، درصورتی که با بیمار آلوده در تماس هستیم از ماسک استفاده کنیم و اگر بیمار قطعا به ویروس کرونا مبتلاست حتما باید از دو ماسک معمولی و یک گاز استریل در بین آن‌ها استفاده کنیم.

این متخصص زنان و زایمان با اشاره به مصرف مواد غذایی برای بانوان باردار اظهار کرد: مصرف هیچ ماده غذایی صد در صد تایید نشده است که برای پیشگیری از ابتلا به کرونا جلوگیری می‌کند، اما افزایش المنت‌های ضروری بدن در افزایش سطح ایمنی و مقابله با کرونا کمک خواهد کرد.

منصوری افزود: تمامی افراد باید استفاده از انواع ویتامین‌ها را در برنامه غذایی خود قرار دهند و مواد غذایی مصرفی خود را به صورت پخته شده استفاده کند و فراموش نکنیم که ما فقط در معرض ابتلا به کرونا نیستیم بلکه در معرض تمامی عفونت‌ها یا ویروس‌ها هستیم.

این متخصص زنان و زایمان ادامه داد: به هیچ عنوان نباید دست زخمی خود را به گوشت خام بزنیم و تمام مواد غذایی مصرف شده را کامل بپزیم، بنابراین ما مجاز به خوردن سوسیس، کالباس و پنیر خامه‌ای نیستیم، چرا که این مواد پخته شده نیست.

منصوری ادامه داد: در مورد کرونا تمامی اصولی که میکروب در سطح‌هایی قابلیت حیات به مدت زمان متناوبی دارد را باید رعایت کنیم.

این متخصص زنان و زایمان تصریح کرد: نباید فراموش کنیم که بانوان باردار بیش از جمعیت عادی در معرض هر آسیبی هستند؛ بنابراین توصیه می‌شود افراد غیرباردار از تماس با این افراد پرهیز کنند و سعی کنیم محیط زندگی این افراد را امن نگهداریم.

انتهای پیام1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها